luni, 4 martie 2019

Destinatii in Romania: Evadare romantica la Hadar Chalet (jud. Buzau)

Putine destinatii de vacanta din Romania oferta o atmosfera atat de intima si de romantica precum este cea de la Hadar Chalet. Fosta cabana de vanatoare a lui Nicolae Ceausescu, construita in anul 1985 si devastata dupa Revolutia din 1989, a fost retrocedata, cumparata de actualii proprietari, complet renovata si deschisa publicului larg in 2013, castigand in ultimii ani o clientela fidela.




Cabana are douasprezece camere, capacitatatea totala de cazare fiind de 35 de persoane. Prevazatoare, gazdele isi anunta oaspetii inca din etapa de rezervare ca semnalul de la mobil lipseste, la cabana existand doar retea WiFi si un telefon fix care poate fi  utilizat la nevoie. Aviz asadar celor dependenti la telefonul de serviciu.



Intregul complex a fost gandit pentru a pune la dispozitia turistilor numeroase activitati pentru a se relaxa si a uita de stresul cotidian: terenuri de sport, tenis de masa, mese de biliard, piscina in aer liber pe timpul verii, camera de relaxare dotata cu jocuri, filme, carti si reviste, precum si drumetii prin pădure, organizate de Sebastian, un bun cunoscator al zonei si al vietii salbatice.





Experienta la Hadar Chalet este totodata una gastronomica. Pachetul turistic la Hadar Chalet include toate mesele, meniul fiind fix si apt sa satisfaca pana si pe cei mai pretentiosi oaspeti. Micul dejun este fabulos, in prepararea felurilor de mancare se folosesc produse locale, iar cina este servita lumina lumanarilor. 



Langa Hadar Chalet veti gasi numeroase obiective turistice, inclusiv Rezervatia Valea Zimbrilor de la Vama Buzaului, Cascada Urlatoarele si Barajul si Lacul Siriu, despre care am scris aici: https://alltheflavorsandcolors.blogspot.com/2019/01/destinatii-de-iarna-din-romania-vama.html

Daca doriti sa va cazati la Hadar Chalet, nu uitati sa rezervati in avans (https://hadarchalet.ro/). Locul devine din ce in ce mai cunoscut si veti intelege repede de ce, dupa ce ii veti trece pragul.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Idee de destinație de vacanță: Skiathos, una dintre cele mai frumoase insule din Marea Egee

Ȋn proximitatea coastei de est a Greciei se află insula Skiathos, parte din arhipelagul Sporadelor, care oferă combinația ideală între peisa...